Back to All Events

Takkehøstfest

Høsten er en overgang, og overganger må markeres. Kom på afterwork og takknemlighetsfeiring av Høsten hos oss på toppen av Damstredet.

Vi serverer vegetarsuppe og kaffe og tenner bål i bakgården. I 19-tida blir det konsert. Ta på en varm genser og ha med drikke til maten. Vi prøver å få liv i vår gamle bakerovn – klarer vi det blir det nystekt brød til suppa.

Kom som du er – Alle er velkommen!

We're halfway through this lovely season and that requires a gathering. Come get some vegetarian soup and sit by the bonfire in our backyard at Damstredet 8. Bring a sweater and your preferred poison. We'll do our best to bake fresh bread in our age old oven.

Come as you are – Welcome to all!

Earlier Event: August 26
Åpningsfest i Damstredet 8
Later Event: May 25
Toårsfest