Takkehøstfest
Oct
26
5:00 PM17:00

Takkehøstfest

Høsten er en overgang, og overganger må markeres. Kom på afterwork og takknemlighetsfeiring av Høsten hos oss på toppen av Damstredet.

Vi serverer vegetarsuppe og kaffe og tenner bål i bakgården. I 19-tida blir det konsert. Ta på en varm genser og ha med drikke til maten. Vi prøver å få liv i vår gamle bakerovn – klarer vi det blir det nystekt brød til suppa.

Kom som du er – Alle er velkommen!

We're halfway through this lovely season and that requires a gathering. Come get some vegetarian soup and sit by the bonfire in our backyard at Damstredet 8. Bring a sweater and your preferred poison. We'll do our best to bake fresh bread in our age old oven.

Come as you are – Welcome to all!

View Event →
Åpningsfest i Damstredet 8
Aug
26
12:00 AM00:00

Åpningsfest i Damstredet 8

Vi inviterer endelig til åpningsdag & fest lørdag 26. august! Det blir kake, salg av prints, ølyoga (BYOB), quiz og konsert med blant annet Fredrik William Olsen. Dørene åpner kl. 12 – alle er velkommen. Og på kvelden blir det FEST.

Mer info og program kommer, følg gjerne med på eventet på Facebook.

SEES!!!

View Event →
Konsert: Sofar
Jul
18
8:00 PM20:00

Konsert: Sofar

  • 8 Damstredet Oslo, Oslo, 0177 Norway (map)
  • Google Calendar ICS

18. juli inviterte Sofar til konsert med Luli, Vegard og Of Embla i bakgården vår. Sofar arrangerer konserter på hemmelig adresse, og fokuserer på nedstrippede og lavmælte konserter for et lyttende publikum. Se bilder fra konserten på bloggen vår.

View Event →
Filmvisning: De små gleder
Jun
9
7:00 PM19:00

Filmvisning: De små gleder

Damstredet 8 inviterer til premiere av kort-dokumentaren «De små gleder» (4 min) av Kristina Chap. Gjennom å portrettere Torill Merete Ramsrud Hopen får vi drømme oss vekk i et kreativt perspektiv og ei dame med glimt i øyet. 

Kristina Chap er nyutdannet dokumentarfilmregissør fra Den norske TV-skolen i Lillehammer. Hun har tidligere vært på Den norske dokumentarfilmfestivalen i Volda med sin film «Mitt siste ønske», portrettert Bernard Briis Band og debutert med filmen «Lucky Linda» som ble en del av rosa sløyfe-kampanjen. «De små Gleder» er Kristina Chaps bachelorfilm.

Velkommen til mingel og en liten feiring av livets små gleder!

View Event →